Home“Ontdek hoe u verantwoord geld kunt lenen door uw leningen samen te voegen! Bespaar geld en verminder uw schuldenlast. Kies voor eerlijke en transparante leningen bij ons. Klik hier voor meer informatie.”

“Ontdek hoe u verantwoord geld kunt lenen door uw leningen samen te voegen! Bespaar geld en verminder uw schuldenlast. Kies voor eerlijke en transparante leningen bij ons. Klik hier voor meer informatie.”

Leningen samenvoegen voor meer overzicht en besparing

Als u meerdere leningen heeft lopen, zoals een betaalrekening, Wehkamp en Creditcard, dan betaalt u mogelijk hoge rentes tot wel 14%. Het samenvoegen van uw leningen kan u flink wat geld besparen. Bovendien creëert het meer overzicht door alle leningen onder één dak te hebben en tegen een lagere rente en maandtermijn. Het samenvoegen van uw leningen is eenvoudig en kan gratis gedaan worden door een kredietbemiddelaar met een AFM vergunning.

Waar moet u op letten bij het samenvoegen van leningen?

Als u uw leningen gaat samenvoegen, is het belangrijk om op twee zaken te letten: het rentepercentage en de totale kosten van de lening. Deze factoren bepalen namelijk wat de lening u uiteindelijk zal kosten.

Leningen samenvoegen met BKR registratie

Geld lenen zonder BKR toetsing is lastig, ook bij het samenvoegen van leningen. Echter, als u uw lening met een negatieve BKR registratie wilt oversluiten bij dezelfde bank, dan is de bank verplicht om hieraan mee te werken. Ze moeten in ieder geval met u meedenken en als ze niet meewerken, moeten ze daarvoor een duidelijke reden hebben. Het is geen verplichting voor de bank om alle leningen samen te voegen, maar ze kunnen de lening die bij hen loopt wel voordeliger oversluiten.

Snel leningaanbieders vergelijken met Snelgeld-lenen.nl

Hertogstraat 131 | 6511 RZ |  Nijmegen

© 2023 Snelgeld-lenen.nl  All Rights Reserved.                                                           

KvK 76100200 AFM 12047091 Kifid 300.017942