Home“Kom vandaag nog in actie en laat je BKR registratie verwijderen! Klik hier voor direct geld lenen zonder gedoe.”

“Kom vandaag nog in actie en laat je BKR registratie verwijderen! Klik hier voor direct geld lenen zonder gedoe.”

BKR verwijderen: hoe doe je dat?

Als je een negatieve BKR registratie hebt, kan dat erg vervelend zijn. Financiële producten zoals leningen, hypotheken en creditcards zijn dan haast niet mogelijk. Gelukkig is het mogelijk om je BKR te laten verwijderen, wat je veel vrijheid kan opleveren. Maar hoe doe je dat?

Specialisten in BKR verwijderen

Er zijn verschillende manieren om je BKR te laten verwijderen. Zo zijn er bedrijven gespecialiseerd in het verwijderen van negatieve BKR registraties. De bekendste partij is Dynamiet Nederland, die met succes diverse rechtszaken heeft gevoerd.

Wanneer kan een BKR registratie verwijderd worden?

Een negatieve BKR registratie kan om verschillende redenen verwijderd worden. Zo kan het zijn dat de registratie onterecht is geplaatst, of dat de verkeerde codering is gebruikt. Ook als de registratie op een reeds ingelost krediet staat en je een hypotheek nodig hebt, kan het mogelijk zijn om deze te laten verwijderen. Of dit daadwerkelijk lukt, is vooraf lastig aan te geven.

Wie kan het BKR verwijderen?

Alleen partijen die toegang hebben tot het BKR, zoals banken en kredietverstrekkers, kunnen een negatieve BKR registratie verwijderen. Bedrijven gespecialiseerd in het verwijderen van BKR registraties zullen contact opnemen met de kredietverstrekkers om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wanneer kan een BKR registratie niet verwijderd worden?

Als een BKR registratie 100% terecht is, zullen banken en kredietverstrekkers niet snel meewerken aan verwijdering. Partijen die beloven jouw volledige schuld over te nemen en daarmee je BKR te verwijderen, moet je vermijden. Dit is namelijk niet mogelijk. Na inlossing van een lening blijft de negatieve registratie nog vijf jaar bij Stichting BKR vermeld staan.

Geld lenen met een BKR registratie

Als je geld wilt lenen maar wel een BKR registratie hebt, kun je via onderstaande tabel een lening afsluiten tot €1500,-.

Snel leningaanbieders vergelijken met Snelgeld-lenen.nl

Hertogstraat 131 | 6511 RZ |  Nijmegen

© 2023 Snelgeld-lenen.nl  All Rights Reserved.                                                           

KvK 76100200 AFM 12047091 Kifid 300.017942