Home“Direct geld lenen zonder BKR check? Vraag nu een Minilening aan voor 2022!”

“Direct geld lenen zonder BKR check? Vraag nu een Minilening aan voor 2022!”


Hoe je in 4 stappen een minilening kunt aanvragen

Als je aan het einde van de maand net een paar honderd euro te kort komt en je geen lening kunt krijgen vanwege een negatieve BKR registratie of zonder loonstrook, dan is de minilening dé oplossing voor jou. In dit artikel leggen wij uit hoe je in 4 eenvoudige stappen een minilening kunt aanvragen.

Wat is een minilening?

Een minilening is een kleine lening die vrijwel iedereen in Nederland kan krijgen. Je leent een klein bedrag, tot 1500 euro, om een korte tijd te overbruggen. Het kan een enorme geruststelling voor je zijn om even 100 euro, 400 euro of 1000 euro te lenen, waarmee je wel het einde van de maand haalt. Na het minilening aanvragen is gelukt, staat het geldbedrag vaak dezelfde dag nog op je rekening. Voor de snelheid waarmee het bedrag op je rekening wordt geplaatst, maakt het leenbedrag niet uit. Het is een alternatief op de persoonlijke lening of het doorlopend krediet. Wanneer je een aantekening achter je naam hebt staan, geen vast contract of loonstrook hebt, kan het lenen van kleine bedragen jou helpen geen financiële stress te krijgen over het rood staan.

Aanvragen in 4 stappen

Het aanvragen van een minilening is in verhouding tot het aanvragen van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet ontzettend eenvoudig. Het kost je hoogstens 7 minuten van je tijd. Het prettige aan deze aanvraag is dat je niet allerlei documenten bij elkaar hoeft te zoeken en in hoeft te dienen. Doordat er vervolgens ook niet een stapel documenten gecontroleerd hoeft te worden, kan de aanvraag veel sneller behandeld worden. Ook wordt er geen bkr toetsing gedaan zoals bij een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Zo ontvang je het geld al binnen 24 tot 48 uur op je rekening. Voor de uitleg van ‘minilening aanvragen’, nemen we Saldodipje als voorbeeld. Je doorloopt de aanvraag voor snel geld lenen hier in vier eenvoudige stappen.

Stap 1: Kies je gewenste bedrag en looptijd

Geef aan hoeveel je wilt lenen. Het bedrag dat je wilt lenen, mag variëren tussen de 100 en 1500 euro. Vervolgens geef je aan in hoeveel dagen je de lening weer terug wilt betalen. Je kiest bijvoorbeeld uit een looptijd van 30, 45 of 62 dagen. De rente die wordt gevraagd zal hoogstwaarschijnlijk max. 10% zijn. De rente staat vast en kan niet verder stijgen, dat is bij de wet zo bepaald.

Stap 2: Upload je ID document en kies je garantsteller

Het enige document dat jij moet uploaden is dat van je ID. Vervolgens kies je een persoonlijke garantsteller waarvan je ook de persoonsgegevens doorgeeft. Of je vraagt een extern bedrijf garant voor je te staan. Let er op dat je hier extra voor betaalt.

Stap 3: Verifieer je bankrekening en verstuur de aanvraag

Het enige wat je nu nog moet doen is het verifiëren van je bankrekening. Dit doe je door via Ideal €0.01 naar Saldodipje over te maken. Vervolgens kan je je aanvraag versturen. Zo eenvoudig kan het zijn.

Stap 4: Bij akkoord geld binnen 24-48 uur

Gaan ze akkoord met de aanvraag, dan ontvang jij binnen 24 tot 48 uur het geld al op je rekening. Houd er rekening mee dat zij afhankelijk zijn van openings- en verwerkingstijden van de bank. Omdat je te maken hebt met een korte looptijd is het wel belangrijk dat je de uiterlijke betaaldatum goed in de gaten houdt. Vergeet je deze dan betaal je een boete en dat zou zonde zijn.

Minilening zonder BKR

Een BKR-registratie hoeft niet per definitie iets negatiefs te betekenen. Je krijgt pas een registratie wanneer je betalingsachterstanden of een faillissement op je naam hebt staan. Is dit niet het geval? Dan kun je kiezen voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. En hoef je niet opzoek naar een minilening zonder BKR, of zonder BKR toetsing.

Heb je wel een negatieve BKR-registratie op je naam staan? Dan is het gelukkig alsnog mogelijk om een geldbedrag te lenen. Er zijn kredietverstrekkers (zoals Ferratum en Saldodipje) in Nederland waar het mogelijk is geld te lenen, ook al heb je een negatieve registratie.

Waarom is een minilening zonder BKR toetsing?

De kredietverstrekkers waar je geld kunt lenen met een negatieve BKR-registratie, zijn niet verbonden met Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR). Op deze manier zijn minilening aanbieders niet verplicht een toetsing door het BKR te laten doen en hun advies af te wachten. Een doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen gaat je nergens lukken zonder BKR-toetsing. Dit kan alleen wanneer je een minilening aanvraagt.

Geld lenen zonder loonstrook

Om een lening te ontvangen moet je vaak op één andere manier bewijzen dat je het bedrag ook binnen de gestelde termijn weer terug te kunnen betalen. Zo kan er naar je loonstrook gevraagd worden, waarmee je laat zien dat je voldoende inkomen hebt. Heb je geen loonstrook om te tonen en wil je lenen zonder loonstrook om een korte tijd te overbruggen? Dan kan ‘een garantsteller aanwijzen’ een goede optie zijn om alsnog de lening te krijgen bij de minilening aanbieders. Dit is iemand die garant staat voor jouw lening en de schuld op zich zal nemen wanneer j

Snel leningaanbieders vergelijken met Snelgeld-lenen.nl

Hertogstraat 131 | 6511 RZ |  Nijmegen

© 2023 Snelgeld-lenen.nl  All Rights Reserved.                                                           

KvK 76100200 AFM 12047091 Kifid 300.017942